Stuur me vrijblijvend offertes van dakdekkers

Uw regio

Postcode *

Plaats *

Straatnaam *

Huisnummer*

Type opdracht

 Bitumendak Plat dak Dakpannen Kunststof dak EPDM Rieten dak Anders

Oppervlakte dak (m²) *

Uitvoerdatum (Dit is een indicatie)

Opdrachtbeschrijving *

Opmerking (optioneel)

Uw contactgegevens

Aanhef: Dhr. Mevr.

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoon *

Nummer bij geen gehoor (optioneel)

Dakisolatie

Basparen met dakisolatie

Dakisolatie is een belangrijk element van uw woning. Warmte stijgt altijd op en als uw dak niet goed is geisoleerd kunt u hier veel wamte verliezen, waardoor uw stookkosten vele malen hoger zullen uitvallen. Uw dak voorzien van de juiste dakisolatie gaat u op termijn dus geld opleveren. Dakisolatie wordt vaak aangebracht tijdens een verhuizing of wanneer er een huis gebouwd wordt. Ook kan het voorkomen dat de dakisolatie nog niet is aangebracht en u dit bij betrekking van de woning nog moet doen. Hier kunt u dan wel wat hulp bij gebruiken.

Vraag hier een offerte aan

Bent u er aan uit en is het tijd voor nieuwe dakisolatie? Is de huidige dakisolatie verouderd en wilt u in de toekomst kosten gaan besparen? Ook wanneer er andere redenen zijn is het altijd slim om te oriënteren in de wereld van dakdekkers. Vraag hier een offerte aan en kom in aanraking met een specialist bij u in de buurt die u kan voorzien van een gepast advies op maat. Doorloop de volgende stappen:

  • Stap 1: U bent opzoek naar een dakdekker bij u in de buurt
  • Stap 2: Voer uw postcode in op onze website
  • Stap 3: Ontvang gratis offertes van verschillende dakspecialisten bij u in de buurt

Soorten dakisolatie

Voordat u een advies ontvangt van een specialist is het verstandig u eens in te lezen in de materie van dakisolatie. Er zijn 4 materialen die perfect geschikt zijn voor dakisolatie:

  • Hardschuimplaten: Makkelijk in het gebruik, brandverterende werking, weinig of geen vochtopame, milieuvriendelijk en geschikt voor zowel plat als hellend dak.
  • Glaswol: Verkrijgbaar in dekens of platen, onbrandbaar, waterafstotend, tevens geschikt als geluidsisolatie, moeilijker te hanteren dan hardschuimplaten.
  • Steenwol: Vergelijkbaar met glaswol maar is gemaakt van vulkanisch gesteente.
  • Aluminium noppenfolie: Makkelijk werkbaar wanneer je zelf isolatie gaat plaatsen. Dampdicht en kaatst warmte terug zodat deze behouden wordt.