Stuur me vrijblijvend offertes van dakdekkers

Uw regio

Postcode *

Plaats *

Straatnaam *

Huisnummer*

Type opdracht

 Bitumendak Plat dak Dakpannen Kunststof dak EPDM Rieten dak Anders

Oppervlakte dak (m²) *

Uitvoerdatum (Dit is een indicatie)

Opdrachtbeschrijving *

Opmerking (optioneel)

Uw contactgegevens

Aanhef: Dhr. Mevr.

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoon *

Nummer bij geen gehoor (optioneel)

Nieuw dak

Wanneer is een nieuw dak nodig?

Voordat u denkt dat het tijd is voor een nieuw dak raden wij u aan altijd een advies in te winnen. In veel gevallen kan er een dakrenovatie plaatsvinden aan uw dak waardoor een compleet nieuw dak kan worden vermeden. Is het hout gerot of zijn de balken aangetast door bijvoorbeeld termieten? Dan is het tijd voor een nieuw dak. Om precies te constateren wat er met uw dak aan de hand is kunt u hier in contact komen met een dakdekker die u verder kan helpen. Maar hoe komt u in contact met een dakdekker bij u in de buurt? Vraag hier een offerte aan!

Makkelijk een offerte aanvragen

Het laten plaatsen van een nieuw dak is een belangrijke maar ook grote stap. Voordat u gelijk voor de eerste de beste kiest raden wij u aan een offerte te ontvangen van verschillende aanbieders. Hier vraagt u deze gemakkelijk aan voor een nieuw dak:

  • Stap 1: U bent opzoek naar een dakdekker voor het plaatsen van een nieuw dak
  • Stap 2: Voer uw postcode in op onze website
  • Stap 3: Ontvang gratis offertes van verschillende specialisten bij u in de buurt

Voor bedrijven

Bent u een dakdekkersbedrijf en is het plaatsen van een nieuw dak één van uw specialiteiten? Dan kunt u zich hier aanmelden om onderdeel te zijn van een groter klantenbestand. Net als vele andere dakdekkersbedrijven bij u in de buurt kunt u zo in korte tijd uw opdrachten vergroten en meer aan de slag! Schrijf u in op onze hompepage en verstuur een offerte die aantrekkelijk is in allerlei opzichten. Voor een compleet nieuw dak is het vaak noodzakelijk de woning te bekijken dus maak een afspraak met nieuwe klanten voor een nieuw dak.

Kom ook in aanraking met potentiële klanten bij u in de buurt en schrijf u in!