Stuur me vrijblijvend offertes van dakdekkers

Uw regio

Postcode *

Plaats *

Straatnaam *

Huisnummer*

Type opdracht

 Bitumendak Plat dak Dakpannen Kunststof dak EPDM Rieten dak Anders

Oppervlakte dak (m²) *

Uitvoerdatum (Dit is een indicatie)

Opdrachtbeschrijving *

Opmerking (optioneel)

Uw contactgegevens

Aanhef: Dhr. Mevr.

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoon *

Nummer bij geen gehoor (optioneel)

Schoorsteen onderhoud

Schoorsteen laten vegen

Schoorsteen onderhoud is noodzakelijk om één keer in de zoveel jaar te laten uitvoeren. Dit heeft te maken met verschillende elementen die uw schoorsteen vervuilen. Wanneer u in de winter maanden flink stookt is schoorsteen onderhoud nodig. Dit komt doordat er roetdeeltjes vrijkomen in uw rookkanaal. Dit blijft vervolgens plakken aan de wanden door allerlei oorzaken, bijvoorbeeld het stoken van vochtig hout. Deze roestdeeltjes vatten snel vlam wat voor brand kan zorgen. Een schoorsteen onderhoud zorgt ervoor dat dit kan worden voorkomen en het gevaar geweken is. Wij raden u aan om minimaal één keer per jaar een schoorsteen onderhoud uit te voeren. Mocht het zo zijn dat u dagelijks de kachel aan heeft raden we u aan twee keer per jaar een schoorsteen onderhoud uit te voeren.

Offerte schoorsteen onderhoud

Vaak bent u alleen bekend met de voordelen van een kachel en kan het voorkomen dat u niet weet waar u moet beginnen wanneer u opzoek bent naar schoorsteen onderhoud. Wij maken dit proces graag een stukje makkelijker voor u door u snel in aanraking te brengen met een vakspecialist bij u in de buurt. Wanneer u hier een offerte aanvraagt profiteert u van de volgende voordelen:

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Ontvang tot 4 offertes binnen 24 uur
  • Snelle service
  • Bepaal zelf met welke prijs u akkoord gaat
  • Kwaliteit gegarandeerd

Voor bedrijven

Bent u een dakspecialist die zich ook heeft gescpecialiseerd in schoorsteen onderhoud? Kom hier dan in aanraking met potentiële klanten bij u in de buurt. Als ondernemer bent u altijd opzoek naar een uitbreiding van uw klantenbestand en hier bieden wij u de mogelijkheid. Klanten die opzoek zijn naar een vakman schoorsteen onderhoud komen zo makkelijker met u in aanraking. Na het invoeren van de postcode kunt u ze een mooi aanbod doen voor schoorsteen onderhoud. Schrijf u nu in!